Volg ons:
Wie zijn wij

Het Begin

Miranda & Debbie zijn twee creatieve mutsen die al jaren afzonderlijk van elkaar van alles en nog wat hebben gecreëerd en geprobeerd als creatieve hobby. Onze creativiteit bleef een beetje hangen in de privésfeer. Al jaren dromen en hopen we beide dat we van onze hobby ons werk kunnen maken (ooit onze creativiteit met de hele wereld kunnen delen en een topproduct aanbieden).

Onze paden kruisten elkaar en na even wat wikken en wegen, verzinnen en bedenken zijn we gestart aan ons grootste project ooit vol liefde, positiviteit en adrenalinestoten van geluk zijn we maanden bezig geweest om een mooie collectie te creëren bloed, zweet & tranen heeft het gekost. Maar laaiend enthousiast zijn we over het eindresultaat.

Vol trots presenteerde wij in Januari 2023 Forever Flowers Boutique Een eeuwige herinnering aan en bijzondere gebeurtenis.

Geheel met de hand maken wij bloemen van satijnen lint die we weer omtoveren tot een mooie creatie. Onze bruids en rouw creaties zullen zonder verdere nabehandeling voor eeuwig blijven bestaan.
Wie Zijn Wij

debbie

Even voorstellen, ik ben Debbie. Moeder van een half in/uit wonende zoon van 26 en een uitwonende dochter van 24 jaar. Verder woon ik met mijn lieve partner en mijn hondenkind Jackie. De creativiteit zit in mijn DNA. Allerlei soorten hobby's hebben de revu gepasseerd in mijn leven. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het gemaakt of er een workshop/cursus van gevolgd. Mijn creaties bleven altijd een beetje in de privésfeer hangen. Mijn tijd ging ook voornamelijk op aan werken, kids grootbrengen en het huishouden runnen. Nu ik de laatste jaren wat meer tijd over heb begon de creativiteit weer te kriebelen. Ik ben een tijdje bezig geweest met kerstdecoraties & ballonbogen, maar dat werd hem niet.

Miranda kwam zo’n 2 jaar geleden in onze vriendengroep. Sinds vorig jaar als we elkaar dan zo nu en dan zagen gingen onze gesprekken alleen nog maar over onze creativiteit. Wat we allemaal hadden gedaan, hoe graag we er ons werk van zouden willen maken, lastig om iets te kiezen wat aanslaat, moeilijk om het alleen te doen. Nog moeilijker om net zo’n creatieve muts als je zelf vinden.

Pling, eerste idee, wij hebben elkaar gevonden. Wat gaan we doen. Mij maakte het niet zoveel uit. Ik vind alles leuk en dacht aan workshops. Miranda was op dat moment met gehaakte tassen bezig. Oke keus gemaakt, ik ga leren haken. Zou binnenkort een maand op vakantie gaan dus alle tijd om het te leren. Als ik terug zou komen zouden we het verder bespreken.

Begrijp me goed maar tijdens onze gesprekken zijn ook alle hobby’s voorbij gekomen en we dachten eindelijk een keuze te hebben gemaakt. Het toeval wil ik dat ik Miranda nog 2x voor mijn vakantie zag. De eerste keer liet ze me foto’s zien van boeketten met bloemen van satijnen lint, ze heeft een keer een boeket voor haar dochters bruiloft gemaakt. WAUW
De tweede keer had ze een boeket in elkaar gezet om het mij in het echt te laten zien. Kippenvel! ik was op de slag verliefd. Ik heb een maand lang alleen maar over die bloemen & boeketten gedroomd. Van leren haken is niks meer gekomen. Terug van vakantie zei ik tegen Miranda ‘We moeten die boeketten doen het is er nog niet in Nederland en ik denk echt dat het een hit wordt’. Wij aan de slag, lint besteld en bloemekes maken. Eelt op onze handen, brandwonden van de hete lijm. Dingen uitzoeken; waar bestellen; hoe nu verder; naam verzinnen; wat in de collectie. Bloed, zweet en tranen.

Iedere keer zagen we wat eindresultaten en dan vervulde alles vol liefde & passie. Uiteindelijk hebben we onze streefdatum gehaald en hadden we in 5 maanden tijd een mooie voorbeeld collectie klaar. Op 30 januari zijn we ‘open’ gegaan online op social media. Ook nog wel een dingetje voor 2 halve digibeten, maar we gaan er gewoon voor. Folders laten drukken en langs bij bruidszaken en begrafenisondernemingen.

Nu hopen dat de wereld net zo enthousiast is als ons over ons product.
Veel liefs, Debbie
Wie Zijn Wij

Miranda

Hallo, Ik ben Miranda jonker 54 jaar, geboren in Dordrecht en een echte creabea, ik heb 3 uitwonende dochters en al 4 kleinkinderen waar ik supertrots op ben, maar nu ook tijd heb om veel met hobby bezig te zijn, buiten mijn werk in het verzorgingstehuis in Dordrecht.

Samen met Debbie maken we de bloemen voor de bruidsboeketten en de rouwcreatie’s.
Maar is heel wat aan vooraf gegaan, ik leerde Debbie eigenlijk kennen door mijn huidige vriend robin,die ik heb leren kennen via datingsite nu inmiddels al twee jaar geleden.
Debbie zat in zijn vriendengroep en we konden het gelijk goed met elkaar vinden omdat we altijd maar over onze hobby’s zaten te kletsen, ik heb toen ook gezegd dat ik van mijn hobby heel graag me werk wilde maken en heb toen ook een boeket voor haar gemaakt, sindsdien heeft zij en ik dat niet meer losgelaten, het heeft bloed zweet en tranen gekost om zover te komen en hebben er hard voor gewerkt dat we nu ook op beurzen staan door heel Nederland En hoop dat we hier heel veel mensen blij kunnen maken, en dat we hier echt ons werk van kunnen maken, want dat is ons doel!